web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

De reden waarom zij bezuinigen is geen crisis!

https://langleveeuropa.nl/2015/04/daar-gaat-weer-een-miljard-europees-parlement-geeft-zichzelf-toelage/

Hoewel de samenleving in Europa van crisis naar crisis holt, en de democratie volledig wordt uitgehold en uitgewoond door eurocraten, vinden de eurocraten uiteraard hoog tijd voor verhoogde toelages. Ze zijn weer gul voor henzelf:

Ze zijn van plan hun maandelijkse toelage binnenkort met 1500 euro te verhogen. Blijkbaar is de huidige onkostenvergoeding van 21.379 euro per maand niet voldoende voor onze dames en heren in Brussel. Alleen al dit stuitende en schaamteloze feit zou voldoende reden moeten zijn de organisatie die dit alles mogelijk maakt, de Europese Unie, zo snel mogelijk te verlaten.

Over de regeerperiode van 5 jaar is dat dus één miljard euro extra. Eén miljard. Extra. Daar gaat je geld dus, en het is niet dat we daadwerkelijk enig profijt hiervan ervaren. De Brusselse bureaucratie alleen al kost nu al 10 miljard per jaar.
Mag ik ff vloeken?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥