21 april 2021

 

De nieuwe Horror Hello Barbie

Chucky heet vanaf nu Barbie

De nieuwe Hello Barbie
‘Hello my name is Chucky. Do you wanna play?’ De beroemde zin uit ‘Child’s play’ zal menigeen nog steeds de stuipen op het lijf jagen. Maar gelukkig zijn het slechts woorden uit een behoorlijk slechte serie horrorfilms. Of toch niet?

Dit najaar komt speelgoedfabrikant Mattel met een nieuwe Barbiepop. En geheel in de stijl van de moderne tijd hoort ook zij vanaf nu ook bij het ‘internet der dingen’. De nieuwe pop kan via wifi worden verbonden met internet. Dat is nodig omdat ze kan praten én luisteren. Een ‘prachtige nieuwe mogelijkheid’ die ‘geheel inspeelt op de wensen van het moderne kind’.

Lees hier verder:

https://www.trouw.nl/tr/nl/12204/Nienke-surft/article/detail/3899362/2015/03/12/Chucky-heet-vanaf-nu-Barbie.dhtml

Men moet toch iets verzinnen om informatie te krijgen van kinderen en hun ouders.
Dus Barbie ligt op tafel en op afstand volgt men alle gesprekken in huis?
How sick is this?

Lees ook:   Spanje:Het wordt weer tijd voor de ‘batamanta’

Gerelateerde berichten