28 februari 2021

 

Fransman verkracht studente in trein, passagiers kijken toe

Fransman verkracht studente in trein, passagiers kijken toe

PARIJS –
Een 22-jarige studente is in het bijzijn van meerdere passagiers verkracht in een trein. Niemand greep in. De jonge vrouw was zo in shock, dat ze pas twee dagen later haar vrienden en de politie in vertrouwen durfde te nemen.

Foto: Koen Suyk
Het gruwelijke incident begint in de nacht van 4 op 5 februari op het perron van een voorstad van Parijs, waar de studente een sigaretje staat te roken. Dat schrijft Le Parisien. De dader valt haar buiten de trein al lastig en neemt vervolgens naast haar plaats in de coupé. De studente negeert de vervelende praatjes van de man. Wanneer de man naar haar toebuigt en haar probeert te zoenen, duwt ze hem weg, waarop de man doorslaat. Hij duwt haar benen uit elkaar en steekt zijn hand in haar broek. De medepassagiers kijken verslagen toe en grijpen niet in, waarop de man het meisje uiteindelijk verkracht.
(WTF?)

Achtervolgd
Als de trein aankomt in Malun, verlaten zowel de dader als het verkrachte meisje en de overige passagiers de trein alsof er niets gebeurd is. De dader blijft het meisje achterna zitten en probeert haar in de wijk bij het station nog een keer te verkrachten. Getraumatiseerd arriveert het meisje uiteindelijk bij het huis van haar ouders. Haar ouders merken de blauwe plekken in haar gezicht op, maar de studente zegt dat ze is gevallen. Pas twee dagen laten is het meisje bereid om het gruwelijke verhaal aan haar vrienden, ouders en de politie te vertellen.
Met behulp van camerabeelden van het station en een goede profielbeschrijving van de dader, is afgelopen maandag een 38-jarige werkloze Fransman aangehouden. Er is een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Lees ook:   How Facebook Can Make You Depressed

https://www.telegraaf.nl/buitenland/23691402/__Studente_verkracht_in_trein__.html

Ja joh gewoon toekijken… hufters!

Gerelateerde berichten