20 januari 2021

 

Adoptie ouders niet gecheckt?

Echtpaar-ontkent-geweld-tegen-adoptiekinderen-Hij-liep-in-het-mesje.dhtml

Die mensen mogen zelf in het mesje lopen, echt gestoord dit.

Zijn ze niet gecheckt door jeugdzorg?

Moeite
Dat beeld herkent een buurman, die ook getuigde in de kwestie. ,,Het meisje kwam na een mishandeling naar ons toegerend op haar kousen door de sneeuw. Ik had haar aangesproken op straat, nadat ik zag dat ze in de tuin in elkaar was gehoekt door haar vader.”

Opmerkelijk genoeg verklaart de maatschappelijk werker die lang bij het gezin betrokken was, juist niets van mishandelingen te vermoeden. ,,Ik was bij het gezin betrokken omdat de ouders veel moeite hadden met het opvoeden van de kinderen. Mijn opdracht was om de ouders daarmee te helpen. Ik heb niets gezien of gehoord van mishandelingen, ook niet van de kinderen zelf. Ik heb het ook nooit vermoed.”

Lees ook:   Aangiftes tegen Wilders dubieus

Gerelateerde berichten