05 maart 2021

 

Onthoofdingen hier en daar…zucht wtf?

-Ook-Egyptische-jihadisten-pakken-uit-met-onthoofdingsvideo.dhtml

Alleen sukkels onthoofden nog… bedoel bij de doodsstraf in Amerika krijgt men een spuitje…

Je hebt bv het Scalperen van de Indianen…nou je moet er zin aan hebben zeg wat ranzig!!!!!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Scalperen

Wie wil dat nu doen dan spoor je toch al niet?
Ik heb al moeite een vlieg dood te meppen en zeg altijd sorry als ik dat gedaan heb…serieus!!!!!!

Spinnen idem, het zijn toch Creaties van het Goddelijke!
En ik maak ze alleen dood als ze in mijn huis binnenkomen ik heb dat ooit gezegd tegen Meneer God…
Zo van sorry als ze in mijn huis komen dan zit er niets anders op…tenzij ik een leuke knappe man tegenkom die ze naar buiten wil brengen…
I am talking now about riool spinnen!
AAARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Maar goed onthoofden is zo ouderwets zeg.
Dat is toch waanzin!

Het is ook zoiets als koppensnellen!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Koppensnellen_(ritueel)

Ziek hé?

Dit proces werd in oude tijden in veel culturen toegepast, waaronder in China, India, Nigeria, Nurestan, Myanmar, Borneo, Indonesië, de Filipijnen, Taiwan, Japan, Micronesië, Melanesië, Nieuw-Zeeland en het Amazonebekken. In Europa vond het proces nog tot in de 20e eeuw plaats op het Balkanschiereiland.[1]
Koppensnellen behoort tot de oudste rituelen ter wereld. Het is al jaren een onderwerp van discussie binnen de antropologie-gemeenschap. Met name de motieven achter het proces zijn vaak onderzocht. Thema’s die hierbij steeds terugkomen zijn zelfkastijding, mensenoffers, kosmologie, en de weergave van kannibalisme, mannelijkheid en prestige. Het belangrijkste motief was volgens veel wetenschappers echter dat het koppensnellen deel uitmaakte van een ceremonie. Volgens veel verhalen uit oude culturen zou het hoofd van een persoon diens ziel of levenskracht bevatten. Het hoofd werd dan nadien gebruikt voor rituelen om te proberen deze levenskracht in handen te krijgen. Een bekend beeld hierbij is dat de hoofden werden gedroogd of geconserveerd om te voorkomen dat ze zouden vergaan. Hierdoor krompen de hoofden wel; de bekende gekrompen hoofden. Koppensnellen werd -bijvoorbeeld bij de Marind-anim (zuidoostelijk Papoea) ook wel gedaan om de eigen kinderen namen te geven; de ongelukkige die werd gesneld werd daartoe alvorens te worden onthoofd om zijn naam gevraagd, die vervolgens aan een kind werd gegeven. Een nadeel voor de sneller was echter dat hij de taal van de gesnelde niet altijd begreep, waardoor diverse kinderen namen als “Moeder help me” of “Ik sterf” kregen, kreten die in doodsangst werden uitgestoten door de terdoodveroordeelde.[2]
Een ander bekend motief is dat men zo een trofee wilde bemachtigen van een overwonnen tegenstander. In de Tweede Wereldoorlog bijvoorbeeld namen geallieerde soldaten vaak de schedels van gedode Japanse soldaten mee als trofee of als souvenir voor familie en vrienden.

Lees ook:   WHO verwacht miljoenen besmettingen zika-virus

(knus joh! In de kerstboom!)

Tijdens de Cambodjaanse burgeroorlog loofde Lon Nol een premie uit voor het hoofd van iedere Rode Khmer-strijder. Er zijn foto’s van regeringssoldaten die trots poseren met afgesneden hoofden die aan de haren worden vastgehouden. Uiteindelijk werden de eisen om aanspraak op de premie te maken verscherpt. Zo moest men bewijzen dat de persoon daadwerkelijk een communist was door bijvoorbeeld een partijkaart te tonen. Reden hiervoor was dat soldaten lukraak mensen gingen doden en hun hoofden afhakten om de premie op te kunnen strijken.

Zie je dieren niet doen dit…!

Dan hebben we nog de Guillotine

https://nl.wikipedia.org/wiki/Guillotine

In totaal zijn er naar schatting tijdens de Franse Revolutie tienduizenden mensen onder de guillotine gestorven; mogelijk in Parijs alleen al ongeveer 40.000.

 

Primitief dit!

Schiet iemand door het hart klaar…nee het moet weer stoerder! 🙁 Het is al 2014 mensen…gaan we terug naar af?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Onthoofding

Bizar is men zag het als een eer, dat men hen onthoofdde nb….
Bizar, bizar, wat ……??????
Ben flabbergasted….

Denk dat de terroristen dit niet weten want ze geven vast geen enkele eer aan hun gevangenen…

Gerelateerde berichten