web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Engelmensen

Engelmensen

We hebben al kennis gemaakt met de nieuwetijdse mensen: Indigo’s, Kristalwezens en Sterrenmensen. Een Engelmens is een engel geincarneerd in het aardse lichaam.

De Engelmensen zijn geïncarneerd om de overgang naar 2012 te helpen. Dit doen zij door op subtiele wijze de mensen uit hun omgeving naar de juiste kant te begeleiden. Engelmensen hebben een directe link met de bron en zijn op de hoogte van het hogere plan en handelen hier ook naar. Ze zijn hier om de wereld te veranderen en zijn de pilaren van de Nieuwetijdmens. Ze hebben een krachtig ontwikkelde vleugelchakra, welke tussen de schouderbladen, net onderaan de nek, zit. Engelmensen hebben het doel, de mensen te onderwijzen en te voorzien van kennis en kunde. Zij begeleiden oa anderen in het ontwikkelen van hun spirituele gaven.

Engelmensen hebben een grote hoeveelheid energie tot hun beschikking. Door het contact met de bron is er altijd direct energie beschikbaar die de Engelmens kan raadplegen. Zij kunnen die energie naar eigen inzicht gebruiken en bijvoorbeeld via een zielenkoppeling aan iemand anders doorgeven. De Engelmens fungeert dan enkel als doorgeefluik. De energie die ze ontvangen is van groot belang om hun taken (oa goede en slechte geesten naar het licht helpen, mensen/dieren helen en zielen koppelen) te kunnen uitvoeren.

Lees ook eens:  Being Smarter Than an Idiot

Mensen vinden Engelmensen vaak interessant, omdat ze de indruk krijgen iets van hen te kunnen leren, wat ook zo is. Door hun feilloze mensenkennis is de Engelmens in staat om mensen te raken. De Engelmens laat je naar jezelf kijken, door subtiele hints te geven die je laten nadenken over jezelf. Soms is het effect pas later merkbaar en is de opmerkingen van een paar weken terug toch de aanleiding geweest om een bepaalde beslissing anders te nemen. Het zijn deze simpele en subtiele aanrakingen, die het werk van de Engelmens goddelijk maken. Zij raken op het juiste moment de juiste persoon, om daarmee een groot eindresultaat te bereiken.

Als blijkt dat iemand op een verkeerd spoor zit en/of niet openstaat voor hulp, zal de Engelmens deze persoon ook vrij snel kunnen laten vallen. De Engelmens is niet iemand die altijd maar wil helpen. De Engelmens is heel kieskeurig in het helpen van mensen. De engelmens heeft een groter doel voor ogen en wil zo efficiënt mogelijk te werk gaan om met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. De engelmens is continue op zoek naar mensen die iets kunnen bijdragen aan de Nieuwe Tijd. Ze heeft daarvoor een interne radar voor potentie en zal daarbij de grootste potenties de meeste aandacht geven.

Lees ook eens:  Knutselprutsennnn

Engelmensen denken alles te weten en bezitten over een onuitputtelijke bron van zelfvertrouwen. Hebben vaak enorme uitstraling en een groot ego. De Engelmens is verbonden met de bron en haalt hier haar kennis vandaan. Vaak is de Engelmens totaal niet in te schatten en is deze volkomen onbegrijpbaar voor omstanders. De Engelmens bindt zich bijna nergens aan en voel zich daardoor ook vaak alleen.

De engelmens heeft het niet makkelijk, zij hebben vaak een sterk ego en een sterke wil, wat moeilijk is om dit los te laten, maar het heeft vaak ook een functie om te gaan staan voor wie ze zijn. Ze voelen heel veel, zien en weten zo sterk dat het voor anderen vaak moeilijk is om dit te bevatten. Ze weten wat ze willen, ze zullen hier ook alles voor doen om dit na te streven, maar zij kunnen ook heel onzeker zijn en dit kan voor de engelmens heel verwarrend zijn. Ze stralen veel licht uit, anderen pakken dit op een of andere manier op, ze voelen dit vaak onbewust. Engelmensen zijn fijne maar ook gecompliceerde mensen voor zich zelf maar zeker ook voor de buiten wereld, zij leven in twee werelden en weten hier vaak niet goed mee om te gaan. Ze hebben een diep contact met de engelen energie en ook willen ze graag het aardse mens zijn, begrepen worden, ze willen het overbrengen ze willen het een ander vaak door de strot duwen ( dit is het ego wat geen geduld heeft). Ze zijn vaak heel eenzaam en dit kan ook niet anders als je beseft dat veel mensen nog nooit hebben gehoord van engelmensen laat staan dat ze weten wie ze zijn en hoe met deze mensen om te gaan. Engelmensen hebben een doel en dat is de mens aan te raken in hun ziel zodat ze ontwaken. Engel Ischmael

Lees ook eens:  Kom je ooit een slang tegen, probeer dit maar niet!

https://www.engelenomjeheen.nl/c-2431203/engelmensen/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥