web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Facebook en eng filmpje

Schokkend filmpje Terneuzen komt uit cabaretprogramma

De directie van het Zeldenrust-Steelantcollege waarschuwde zijn leerlingen voor het filmpje
Een schokkend filmpje met agressieve en seksuele toespelingen dat via Facebook middelbare scholieren in Terneuzen de stuipen op het lijf heeft gejaagd, blijkt onderdeel te zijn van een cabaretprogramma.
Kinderen kregen een vriendschapverzoek van een onbekende en als ze dat accepteerden, kregen ze het filmpje te zien. De 33-jarige maker van de beelden (uit Den Haag), heeft zich bij de politie gemeld, zo liet de politie woensdag weten. Hij deed mee aan een project, waarbij hij als onderdeel van een cabaretprogramma een psychopaat moest uitbeelden. De bedoeling was dat deze beelden binnen een besloten chatgroep zouden blijven.

Het is de man onduidelijk hoe het filmpje buiten de besloten groep terecht is gekomen.
AD.nl

Uhuh sure…zieke kunst noem ik dit dus, toch wel.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥