28 september 2020

 

Chipje?

https://www.big.nl/binnenland/bizar-je-kind-chippen-alsof-het-vee-is

Een chip in laten brengen bij je kind zodat je het kunt tracken via GPS, maar straks ook kunt afluisteren.
Alsof het vee is, maar volgens de initiatiefnemers is het vooral veilig.

Je moet wel eenmalig €299 neerleggen en een maandelijks abonnement afsluiten, maar je kind loopt de rest van het leven – en daar wordt niet over gesproken op de website- met een chip in het lichaam en is de rest van het leven traceerbaar. Weg privacy. En ook wordt niet stilgestaan of het wel veilig is. Bij dieren gaan de chips een eigen weg door het lichaam en zweerden de chips er zelfs uit. En een controversieel onderzoek gaf aan dat ingebrachte chips zelfs kanker kunnen veroorzaken. Daarover staat niets op de site van het bedrijf. Hoe bizar.

https://chipjekind.nl/

https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6257:laat-nu-je-kind-chippen&catid=9:binnenland&Itemid=22

Straks zijn wij diegenen die verantwoordelijk zijn, voor een later…
Waarbij een nieuwe hitler op staat en iets verzonnen heeft, wie en wat hij wil vervolgen.

Pas op met deze chips en doe het niet.
Nee je hebt niets te verbergen, maar wie is je baas?
En denk niet diegenen na mij…want die komen er en zullen, ook al jij niet, dit alles,
gaan zien als de grootste fout in de geschiedenis.

 https://www.nujij.nl/politiek/verplicht-chippen-van-mensen-voor-2016.19345794.lynkx

Met radiogolven (RFID-chip) kunnen gedragingen van mensen beïnvloed worden. Je kunt de bevolking bv angst laten voelen (wordt ook al veel door de media gedaan) om de oorlogen te rechtvaardigen of stroomstootwapens bij de politie erdoor te krijgen.

https://911ww3.wordpress.com/2013/10/10/technologie-voor-chippen-is-eenvoudig-de-mens-en-zijn-universele-id-kaart/

GPS in smartphones voorloper van geïmplanteerde chip

Iedere moderne smartphone bezit een GPS chip waarmee uw gangen en stappen voortdurend kunnen worden gevolgd, óók als u uw toestel uitschakelt. Iedere keer als u een foto uploadt, wordt daar automatisch de exacte tijd en precieze locatie aan verbonden, zodat u geheel ‘vrijwillig’ laat weten waar u op een zekere dag was en wat u op dat moment deed. Hoewel weinigen het zo zullen ervaren, is de GPS-chip in uw smartphone feitelijk de voorloper van een chip die in uw lichaam kan worden geïmplanteerd. Immers, de meeste mensen nemen hun smartphone overal mee naar toe, en laten hierdoor -bewust of onbewust- weten waar ze zijn en wat ze doen. Voor velen zal de stap naar een door een toekomstige wereldregering verplichte geïmplanteerde chip dan ook niet groot zijn.

Lees ook:   Appen moet net zo strafbaar zijn als rijden onder invloed

In Europa zou het chippen van vissen al tot de arrestatie van stropers hebben geleid. Dit betekent dat de technologie inmiddels al zover is, dat de minuscule chips op grote afstand kunnen worden gelokaliseerd, gescand en gevolgd, mogelijk ook door satellieten. De door sommigen belachelijk gemaakte, maar door andere gevreesde totale controlemaatschappij, de ‘Nieuwe Wereld Orde’, is daarom geen sciencefiction meer, maar kan op ieder gewenst moment worden ingevoerd.

https://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=801

Nou met deze wetenschap in het achterhoofd kan u weer gerust gaan slapen. De jongetjes en meisjes in Brussel hebben het beste met u voor en zullen er heus wel voor zorgen dat uw privacy en vrijheid gewaarborgd blijven. Toch?

https://www.erasmusjournalisten.nl/index.php/2013/03/14/de-rfid-chip-sluipt-langzaam-maar-zeker-ons-leven-in/

https://martinvrijland.com/2013/11/10/chip-je-kind/

https://xandernieuws.punt.nl/content/2013/10/Beast-Tech-4-GPS-in-smartphones-voorloper-van-gemplanteerde-chip

Weigeren chip vrijwel onmogelijke opgave

De Bijbel waarschuwt niet alleen dat iedereen die het ‘teken van het Beest’ (666) accepteert, voor eeuwig(altijd) verloren gaat, maar ook dat de misleiding in de eindtijd zó sterk zal zijn, dat zelfs de uitverkorenen zouden kunnen worden verleid. Als bedacht wordt dat we in de toekomst zonder microchip mogelijk niets meer zullen kunnen doen -niet kunnen kopen, verkopen, wonen, salaris/uitkering krijgen, nergens geen toegang meer kunnen krijgen- dan lijkt het weigeren van zo’n chip voor de meeste mensen inderdaad een onmogelijke opgave te worden.*

Betekenis het zal er nooit meer uit kunnen en je zult dan altijd een chip behouden in je lichaam.

https://pieterstuurman.blogspot.nl/2010/01/privacy-en-het-nieuwe-veemanagement.html

Als ik met mensen praat over de rap verdwijnende privacy, krijg ik vaak de opmerking: ‘van mij mogen ze alles weten, ik heb niks te verbergen’.

Wat mensen daarmee zeggen is feitelijk: ‘ik heb binnen de bestaande regelgeving voldoende vrijheid, en heb niet de behoefte de grenzen van die regelgeving op te zoeken of te overschrijden’.

Maar wat als de regelgeving nou verandert, en de behoefte om de regels niet meer te volgen wel ontstaat? Omdat de regels niet meer acceptabel zijn.

Gerelateerde berichten