web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Synchrone tweelingen: zwanger, en kregen tegelijkertijd een kind.

Synchrone tweelingen: zwanger, en kregen tegelijkertijd een kind.

Dit lijkt misschien onrealistisch, maar tweelingzussen, die op eenzelfde dagzwanger waren en dit ook ontdekten tegelijk, wisten precies negen maanden later te bevallen op dezelfde dag.

Erica en Tashina Ackley , die hun 22ste verjaardag vierden deze week, werden naar de kraamafdeling van Machias, Maine, gebracht met een verschil van een uur. Tashina had een baby meisje met een gewicht van ongeveer drie pond, werd genoemd Ivory Mae Cushing (Ivory Mae Cushing) en haar zuster Erica – een jongen Keiran Leighton Carter (Keiran Leighton Carter), met een gewicht van 2.7 kilogram.

 

 

Ivoor werd geboren om 08:54, en haar neefje een uur later. “We dachten dat het cool zou zijn als onze kinderen werden geboren op dezelfde dag, maar we hadden niet verwacht dat het eigenlijk echt zo zou gebeuren “- zei Tashina. Haar zus Erika voegt hier nog aan toe: “We hebben een zwangerschapstest gedaan samen en het bleek dat we allebei tegelijk zwanger waren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥