25 april 2021

 

PVV tegen extra kans Ibn Ghaldoun

PVV tegen extra kans Ibn Ghaldoun
De Ibn Ghaldoun-school in Rotterdam
Nos.nl
Toegevoegd: maandag 17 jun 2013, 09:07
Update: maandag 17 jun 2013, 10:06
De PVV vindt de frauderegeling op de Ibn Ghaldounschool in Rotterdam niet eerlijk ten opzichte van andere leerlingen in Nederland. Tweede Kamerlid Harm Beertema vindt dat gezakte leerlingen geen derde kans verdienen.

Op de Ibn Ghaldounschool moeten alle leerlingen de examens opnieuw doen, inclusief de leerlingen die een onvoldoende haalden. Wie dan zakt, heeft recht op nog een herexamen. Beertema vindt dat oneerlijk.

“In de rest van het land zijn de gezakte leerlingen gewoon gezakt. Dat is niet alleen in Friesland, maar ook in de school die een straat verder ligt dan het Ibn Ghaldoun. Dat wordt door leerlingen en hun ouders als behoorlijk onrechtvaardig gezien”, zegt Beertema.

Geldig verklaren
Beertema heeft vragen gesteld aan staatssecretaris Dekker van Onderwijs. Het PVV-Kamerlid wil weten of het niet beter is om de examens van de leerlingen die gezakt zijn, alsnog geldig te laten verklaren. Volgens Beertema gaat het in dit geval om leerlingen die duidelijk niet gefraudeerd hebben, omdat ze zijn gezakt.*hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!*

Als dat niet kan, lijkt het Beertema beter om alle leerlingen in Nederland die gezakt zijn, het examen over te laten doen. Zo krijgen alle leerlingen dezelfde kansen.

 

Tjah logisch denken is velen nogal vreemd blijkbaar…maar ik vind dit dus erg logisch!

https://www.ad.nl/ad/nl/13548/Eindexamenfraude/article/detail/3460669/2013/06/18/Heel-6-vwo-wist-van-de-diefstal.dhtml

———Vijf stoeltjes blijven vandaag leeg als de leerlingen van 6 vwo————-

Ach gossiepossie…5 stoeltjes…ach arme!
Het lijkt hier te gaan over de peuterspeelzaal oid…5 stoeltjes bleven leeg….kuch kuch

Lees ook:   Never argue with idiots

 

Hoewellllllll?

18 juni 2013 08:53
Pers aangevallen bij Ibn Ghaldounschool

Twee cameramannen zijn bij de Ibn Ghaldounschool aangevallen door een leerling van de school. Een RTL Nieuws-cameraman werd meerdere keren geschopt. Een andere cameraman kreeg een klap vol in zijn gezicht.

Volgens de aangevallen RTL-cameraman Hans van der Klaauw kwam er ineens een jongen op hem afgestormd. Hij wilde dat Van der Klaauw stopte met filmen en probeerde de camera af te pakken. Daarna begon hij met schoppen. Een andere cameraman kreeg een klap in zijn gezicht.

De cameramannen gaan aangifte doen bij de politie.
rtl nieuws.nl

Gerelateerde berichten