27 november 2020

 

Ook Polen krijgen onterecht toeslagen

Ook Polen krijgen onterecht toeslagen
Opnieuw een schandaal met toeslagen die in de verkeerde zakken terechtkomen. Dit keer gaat het om Polen, die elke maand ten onrechte honderden euro’s krijgen. Dat blijkt uit maandag bekendgemaakt eigen onderzoek van RTL Nieuws.
Veel Polen incasseren onterecht zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en allerlei andere toeslagen. Ze hebben daar geen recht op, want ze wonen en werken niet meer in Nederland, maar toch blijft de Belastingdienst de toeslagen uitbetalen.
„Het is natuurlijk gek dat mensen die niet meer wonen en werken in Nederland wel nog gewoon recht hebben op een toeslag op een adres in het buitenland”, reageerde wethouder Arne Weverling van de gemeente Westland.

 https://www.telegraaf.nl/binnenland/21560821/__Ook_fraude_toeslagen_Polen__.html

(Lees de reacties)

____

Hoe zou die crisis toch komen vraag je, je dan af…!

Lees ook:   Obama noemt zijn vrouw Michael

Gerelateerde berichten