30 september 2020

 

Mutu wil Chinese ‘rioolbaby’ adopteren

Mutu wil Chinese ‘rioolbaby’ adopteren

 

Met zijn cocaïneverleden komt Adrian Mutu waarschijnlijk niet in aanmerking om adoptie-ouder te worden. Toch wil de gevallen Roemeense topvoetballer graag een baby uit een ver land. De Chinese rioolbaby, om precies te zijn.

 

Zoals zoveel mensen zag ook Mutu (34) het nieuws van de pasgeboren baby die uit een rioolbuis werd gered deze week op de televisie. ‘Ik wist niet hoe ik nog verder kon leven. Ik kon mijn ontbijt niet meer opeten, toen ik het nieuws zag op tv’, zegt Mutu tegen de Roemeense televisie.

Adoptie
‘Het is een bijzonder kind. Toen ik de baby zag, zei ik meteen: ‘Die wil ik adopteren. Hij is me toegezonden door God.’ Kijk nou naar dat arme kleine ventje. Hij maakt zo’n sterke indruk op me’, zegt Mutu, die tegenwoordig op Corsica bij Ajaccio voetbalt.

‘Ik zei tegen mijn vrouw dat ik die baby wilde helpen. We doen alles wat we kunnen. Ik heb nooit eerder gedacht dat ik een baby zou willen adopteren. Maar nu weet ik dat ik deze kleine moet helpen.’

https://www.ad.nl/ad/nl/10444/Offside/article/detail/3449929/2013/05/30/Mutu-wil-Chinese-rioolbaby-adopteren.dhtml

 

Cute, misschien hoort dit kind wel bij hem?

Lees ook:   Welke lady ben jij?

Gerelateerde berichten