Esther Roord: ‘Ik heb niets gestolen’

Esther Roord: ‘Ik heb niets gestolen’

Van een onzer verslaggevers
AMSTERDAM –
Actrice Esther Roord zegt niets uit de Boni-supermarkt in Amsterdam Zuidoost te hebben willen stelen. Zij is boos en ontdaan door die beschuldiging en spreekt van een groot misverstand.

Zoals De Telegraaf vandaag berichtte, kreeg Roord van de supermarkt een winkelverbod opgelegd. Haar advocaat, mr. K. Koelman, laat De Telegraaf weten dat ten onrechte als een vaststaand feit is aangenomen dat Roord iets heeft gestolen. “Mijn cliënte heeft niets uit de supermarkt ontvreemd”, aldus Koelman.
Volgens een getuige van het incident was Roord echter ’vergeten’ bepaalde goederen af te rekenen die in zij in haar tas had gestopt in plaats van in de winkelmand. Dit zou zijn opgevallen bij een beveiliger in de supermarkt.
Roord reageert in RTL Boulevard verbouwereerd en spreekt van een nachtmerrie. “Het is een groot misverstand. Ik had veel boodschappen in mijn winkelmandje gedaan en er paste gewoon niets meer bij. De overige boodschappen deed ik toen maar in mijn tas, dat doe ik wel vaker. En toen werd ik op mijn schouder getikt… Ik heb niets gestolen. Ik stond niet eens buiten, maar nog in die winkel!”

Doet toch IEDEREEN!!!!!!!!
Gewoon die boodschappen in de tas en dan net doen of je ze vergeten bent bij de kassa?????????
Nou dan maken we ons druk over zeg.
Alsof Rutte zich druk maakt over wat HIJ in zijn tas heeft??????

Duh!

Gerelateerde Berichten