HURRICANE SANDY is een Illuminati GEMAAKT CATASTROPHE

 

(ff geen zin om bij te werken…dus dit is de schuld van google vertaling…halverwege kapte ik al…heb wel wat leukers te doen! 🙂 )

Ze zeggen dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, dat is vooral het geval met deze foto’s van
de ongelooflijke verwoesting van orkaan Sandy: HURRICANE SANDY VERWOESTING

HAARP Engineering ‘FRANKENSTORM’ Hurricane Sandy –GEVANGEN op SATELLIET en RADAR !

Je zult je ogen niet geloven als je ziet wat deze video laat zien!Satelliet en radar vangen Infrasonic golven, Chemtrails EnMass en ChemDUMPING! 

Meerdere weersysteem-besturingen en een super storm creatie, voor uw ogen!

Bekijk hieronder deze verrassende video en zie het bewijs dat de orkaan Sandy door de  Illuminati is gemaakt:

Zeker HTA – HAARP Type Array infrasoon golven. Maar het is niet alleen de array die we kennen als HAARP in Alaska. Het is een groot aantal TTA netwerk arrays welke samenwerken in concert. Arrays gemalen kunnen worden geactiveerd door middel van, Satelliet zenders, Field antenne signaal boosters, schip gebaseerde, mobiel of zelfs met de hand. (Afhankelijk van  civiel of militair gebruik.) Er zijn zelfs TTA signaal echo boeien in onze oceanen. Ionosfeer versterkte w-chemtrail als een reflecterende spiegel frequentie.

Je moet jezelf afvragen wie er aan het roer staat van dit alles? En waarom doen ze het? Wat kan er worden verkregen door het manipuleren van een storm die tot nu toe  meer dan 40 doodde personen, op een reis van verwoesting zal naar verwachting geen enkele  in deze eeuw deze storm  overschaduwen aan de oostkust tot nu toe??!

Kijk eens hoe bizar de hemel in New York eruit  zag  de dag voor Sandy kwam in deze korte video (hieronder):

Intense HAARP activiteit opgenomen voor Hurricane Sandy:

Hurricane Sandy wordt beschreven als de “ergste storm in 100 jaar” en zal mogelijk muteren tot super-storm-status zodra het combineert met een polaire luchtmassa boven de oostelijke Verenigde Staten waardoor het wijdverspreide schade en chaos veroorzaken. Intense HAARP -activiteit werd opgenomen in East Coast van de Verenigde Staten voorafgaand aan de orkaan Sandy. Beneden is een orkaan Sandy pad map HAARP activiteit kaart:

De kaart komt exact overeen met de satelliet foto:

Volgens haarpstatus.com “lezingen blijven in het noordoosten met een begin-lange golf tijd op 19 oktober, met een piek een paar dagen geleden. De witte kleur is niet eerder gezien in dit project en we vermoeden dat het een lezing die is meer dan 10. Onbekend op het moment. 2012 Hurricane Sandy Sandy ontwikkeld van een langwerpig tropische golf in de westelijke Caribische Zee op 22 oktober 2012.Het werd een tropische depressie, snel versterkt, en werd opgewaardeerd tot een tropische storm zes uur later. Sandy bewoog zich langzaam noordwaarts in de richting van de Grote Antillen en geleidelijk versterkt.

Nationaal nieuws netwerken waarschuwen dat de verkiezing rechtstreeks kan worden beïnvloed, vertraagd of belemmerd als gevolg van de verwoesting en verlies van diensten zoals elektriciteit, reizen etc …

 

De realiteit van weermanipulatie is geen samenzweringstheorie, het is een feit.

 

HARRP kan niet alleen worden gebruikt om Hurricanes sturen en manipuleren weer, maar kunnen worden gebruikt om massieve tsunami (Japan) en aardbevingen (China) activeren.

Heb je gemerkt dat de DATA en het seizoen dat de volledige woede van dezeFRANKENSTORM optreedt aan de hand?? HALLOWEEN (Samhain)! 30 oktober 31, en ​​1 november zijn de data die satanisten, druïden en de Illuminati “vieren Satans verjaardag”. Zij geloven dat ELKE PERSOON geofferd op dit moment zal tellen als ONE MORE offer aan Satan aan de macht te krijgen van hem voort te brengen zijn NEW WORLD ORDER ! En voormalig Satanisten en Illuminati ik persoonlijk heb geïnterviewd hebben me verteld SO .

Omdat voor de jaren 50, hebben weer modificatietechnieken bestond. In feite is de dreiging van “weer wapens” was zo dreigend dat de Verenigde Naties het nodig om een ​​verdrag zodat er geen volk zou deze “nieuwe middelen van oorlogvoering” te gebruiken tegen elkaar te stellen. Waarom zou de VN-ontwerp van een verdrag als het weer modificatie was gewoon een complottheorie?

Verdrag gedefinieerd “weer wapens” als volgt: “[…] de term” milieu modificatietechnieken “verwijst naar een techniek voor het veranderen door de opzettelijke manipulatie van natuurlijke processen de dynamiek, de samenstelling of de structuur van de aarde, met inbegrip van de fauna en flora, lithosfeer , hydrosfeer en atmosfeer of de ruimte. “

Hoe een orkaan werkt:

Warme en vochtige lucht stijgt het oppervlak van de oceaan, en gaat omhoog door het oog muur. Hoe meer warmte je hebt op het oppervlak van de oceaan, hoe meer vocht je hebt.

Warmte maakt lucht lichter, waardoor deze duidelijk stijgen, maar de ontbrekende monteur in een HAARP storm is het feit dat bij afwezigheid van een warme oppervlaktetemperatuur op de oceaan, je niet de waterdamp te krijgen.

Waterdamp is ook lichter dan lucht en het verplaatst lucht. Vochtige lucht is lichter in gewicht dan droge lucht, dus het stijgt beter en produceert hogere windsnelheden.

Nu het complex mechanisme van dit alles –

Een natuurlijke orkaan krijgt dan al zijn boost van de negatieve druk veroorzaakt door stijgende warme en vochtige lucht aan de oogwand, en deze negatieve impuls ontstaat op het oppervlak van de oceaan.

Dus de wind op een natuurlijke orkaan zijn opgebouwd uit de oppervlakte van het water, helemaal tot het oog muur door de lucht die zowel warm en nat .

 

Een HAARP storm functioneert anders. In plaats van het hebben van warme vochtige lucht die uit de oppervlakte van de oceaan, dat is vochtig en daarom lichtgewicht om te beginnen met (een dubbele stijging potentieel), een weer mod machine verwarmt een kolom lucht over een afstand variërend van een paar honderd meter van de oppervlakte van het water, om vele mijlen in hoogte. Een ander fenomeen in gemaakt orkanen is de occulte Pentagram in het centrum, zoals deze in de orkaan Isabel (onder):

 

De gecombineerde negatieve druk opgebouwd in een zone vanaf honderden meters en nooit geheel aan de oppervlakte van het water. Als u alleen de monteur van een lage centrale druk, en dat lage centrale druk mist de hulp van lichtgewicht waterdamp beladen lucht oorsprong op het zeeoppervlak, zal de lage millibar lezen niet zo veel als het zou indien hij de hulp van warme en vochtige lucht die lichter is dan droge lucht bij te dragen aan de stijging van de potentieel.

En dat is de reden waarom Sandy is schrapen samen met windsnelheden oppervlakkige zwevend tussen tropische storm en orkaan potentiële wanneer het drukmetingen duidelijk te markeren (op dit moment) als een sterke categorie 3.

 

Het Ministerie van Defensie publiceerde een white paper in 1996 met de titel “Weer als een Force Multiplier-bezit van de Weather in 2025”

 

Wie zijn de vijand? Antwoord: Ieder van ons. Dit gaat over bevolking te controleren. De droogte in het midwesten is veroorzaakt door chemtrails enHAARP . Het doel was om een heleboel kleine boeren van hun land, dat is opgekocht door grote agribusiness en beplant met genetisch gemanipuleerde zaden van Monsanto, dat zal ontkiemen, ondanks aluminium te spuiten via chemtrails veroorzaken een stijging van alkaliniteit van de bodem die erfstuk zaden voorkomt rijden ontkiemen.

Wat is het doel van de intensivering en sturen deze orkaan in New York op Halloween vlak voor de verkiezingen? Moeilijk te zeggen met zekerheid op dit moment, maar we zullen zien, omdat dit zich verder ontvouwt. Het volstaat te zeggen dat het niet “samenzweringstheorie” dat chemtrails en weermanipulatie veroorzaakt door een kam van chemtrails en HAARP aan de hand is. Het bewijs is onweerlegbaar. Ordo Ab Chao is het motto van de Illuminati. (Order out of Chaos).Ze konden deze orkaan te gebruiken om: A) Trigger Martial Law dus eigenen de verkiezing, of B): Houd de opkomst voor een aantal sectoren van het electoraat dat ze hopen te weg te sturen van de peilingen? Ik zou zeggen dat een van beide is een mogelijkheid. De Bilderberg Groep controle beide paarden in de zogenaamde “race.” Ze kunnen een van beide ze willen en hebben meerdere instrumenten tot stand te brengen, ongeacht hun beslissing voor ons is te voegen, en dat omvat het gebruik weer als een wapen. Wel weten we dat een verhuizing op komst is aan de dollar storten om ons te dwingen in de CFR ‘s lang geplande Noord-Amerikaanse Unie collectivistische dictatuur met Canada en Mexico. Wel weten we dat Canada is zijn wetgeving te harmoniseren met de EU via de CETA handelsovereenkomst. Ik dwong de Amerikaanse FDA om mij hun interne documenten via de Freedom of Information Act op een scam ze hebben wel de Trilaterale Samenwerking Handvest. Ik heb harde bewijzen dat de FDAheeft het kader van de Food and Drug wetten tussen Canada de VS en Mexico te harmoniseren met nul input van de burgers van de 3 landen gemaakt, en ik werd geblokkeerd van het krijgen van het Congres toezicht op deze scam gevolg van tal van leden van de Oversight & Investigations Subcomite van het Huis Koophandel Comite worden afgekocht via farmaceutische PAC donaties.

Dus, wat heb ik dat van de orkaan Sandy? Het voor mij duidelijk dat het inderdaad is geïntensiveerd en gestuurd via HAARP en Chemtrails, het bewijs hiervoor is er, we zullen niet weten wat de reden was voor tot meer dingen spelen. We weten wel dat het Amerikaanse leger heeft advertenties Vraag op het web aan de soldaten die zal zijn bewakers in de concentratiekampen die zij noemen “bijzetting kampen” (net als wat ze wel de laatste keer dat we hadden ze op Amerikaanse bodem te huren toen president Roosevelt gedwongen mensen aan de westkust van Japanse afkomst in hen.

Heeft een van deze bewijzen dat de orkaan Sandy is gemaakt met de bedoeling van triggering beleg? Nee, maar het is de kans groot? Ja! Het is ook een mogelijkheid dat de orkaan zou kunnen worden bedoeld om de verkiezingen te beïnvloeden of andere manier, maar we zullen moeten zien wat er gebeurt .

Gerelateerde Berichten