28 november 2020

 

Moeder redt baby van snelweg

Moeder redt baby van snelweg

ARNHEM –
Een baby van net 1 is ternauwernood aan de dood ontsnapt toen hij op de A12 terecht was gekomen. Zijn moeder kon hem nog net op tijd voor een aanstormende auto weghalen. De baby raakte wonder boven wonder slechts licht gewond, liet de politie weten. Het jochie was tijdens een aanrijding uit een auto geslingerd.
De oma van het jongetje deed hem op de achterbank net een schone luier om, toen de auto donderdag bij Arnhem door gladheid tegen de vangrail terechtkwam. Nadat moeder, die de auto bestuurde, en oma van de schrik waren bekomen, realiseerden ze zich dat het jochie door de kapotte linkerachterruit moest zijn geslingerd.
De moeder (24) reageerde koelbloedig toen ze ‘iets’ op het wegdek achter zich zag liggen: ze rende er naar toe, wist haar zoontje op te pakken en bracht hem in veiligheid op de vluchtstrook.
De baby heeft op een paar kleine schaafwondjes na helemaal niets. Wel moest hij even ter observatie in het ziekenhuis blijven.

—–Pfieuwwwwwwwww

Lees ook:   Werk voor niets

Gerelateerde berichten