Ikea veegt vrouwen weg!

Photobucket

ANP | 01 oktober 2012, 17:56
Ikea ‘censureert’ vrouwen uit catalogus

Ikea geeft in Saudi-Arabië een gekuiste versie uit van zijn catalogus, waarin afbeeldingen van vrouwen zijn weggeretoucheerd. Dit meldde het gratis blad Metro maandag in zijn editie in Zweden, het thuisland van de meubelgigant.
Metro vergelijkt de catalogus voor 2013 zoals die elders wordt verspreid, met de speciale editie voor Saudi-Arabië. In het islamitische land rust een taboe op het afbeelden van de naakte huid van vrouwen. De (vrouwelijke) minister van Handel van Zweden, Ewa Björling, is verbolgen over de maatregel: ,,Je kunt vrouwen niet uit de realiteit wegretoucheren”.

By the way, mannen die dit normaal vinden, beseffen jullie wel waar jullie uit vandaan komen?
Heb je dan respect voor je moeder of wat?
Schandalig dit en dat Ikea daar nog aan meewerkt ook nog…
Shame on them!

Foto bijgewerkt met een spooky one die er niet is enzo en niet gezien mag worden!

Gerelateerde Berichten