...
Astrologie

De “Grote Conjunctie” op 21 december 2020: mensen zeggen dat er een “evenement” gaat komen

a544475a999cecb49d137162b99c19eb via Angel-WingsOp 21 december van dit jaar zullen de winterzonnewende, Jupiter en Saturnus een verbazingwekkende 0,1 graden van elkaar verwijderd zijn – minder dan de diameter van een volle maan. 4 maart 1226 was de laatste keer dat ze zo dicht bij elkaar waren.

Is het toeval dat dit gebeurt tijdens de winterzonnewende? Hebben grote astrologische gebeurtenissen zoals deze invloed op het menselijk bewustzijn op welke manier dan ook? Is de kosmos rechtstreeks verweven met het menselijk bewustzijn? Of universeel bewustzijn?
In de spirituele / waarheidsgetrouwe gemeenschap is het praten over een groot evenement al meer dan een decennium een ​​veel voorkomend thema. Dit omvat meestal een gigantische zonnevlam die het elektriciteitsnet volledig zal wegvagen, een soort gebeurtenis die het menselijk DNA zal upgraden, een soort van massa-buitenaardse waarneming, of iets in die richting dat grote veranderingen teweeg zal brengen en onze wereld zal transformeren zoals wij weet het voor altijd.

Veel mensen dachten dat zoiets op 21 december 2012 zou gebeuren, maar dat gebeurde niet. Velen hebben sindsdien verschillende andere datums voorgesteld, en deze correleren meestal met grote astrologische gebeurtenissen, zoals degene die op 21 december 2020 zal plaatsvinden, minder dan twee weken vanaf nu. Nogmaals, een deel van deze gemeenschap gelooft dat er een soort van grote gebeurtenis gaat gebeuren, maar op basis van deze voorspellingen die een constante schijnen te zijn geweest in de spirituele / waarheidsgetrouwe gemeenschap, zal er niets merkbaars gebeuren. Dat gezegd hebbende, sta ik open voor het idee van de mogelijkheid van een soort evenement dat echt speciaal is, maar het idee om te wachten tot er iets gebeurt dat de menselijke ervaring zoals we die vandaag kennen volledig zal veranderen, resoneert gewoon niet met mij, hoewel ik zou willen.

 

Om eerlijk te zijn, zou het me niet verbazen als dat zo was, gezien alles wat er op onze planeet gebeurt. Maar ik weet één ding: de mensheid moet leren samen te leven in vrede en welbehagen.

Als er één ding is dat ik in de loop der jaren heb geleerd, zijn wij degenen die dingen zullen veranderen, en dingen veranderen. Wachten op iets buiten ons om dat te doen, is volgens mij niet de boodschap van deze speciale tijd waarin velen van ons denken dat we in leven. blijft elke dag, maand en jaar versnellen.

Misschien vindt vanuit het perspectief van elders deze “gebeurtenis” in een oogwenk plaats, en misschien is het vanuit ons perspectief een proces van vele jaren. Wie weet?

Wat gaat er gebeuren:

Op 21 december van dit jaar, de winterzonnewende, zullen Jupiter en Saturnus toevallig bijna in onze nachtelijke hemel lijken te versmelten en voor het zichtbare oog bijna als één gigantische ster verschijnen. Ze zijn meestal 400 miljoen mijl van elkaar verwijderd. Persoonlijk geloof ik niet dat het louter toeval is dat er zo’n nauwe afstemming plaatsvindt op de winterzonnewende, en ik geloof echt dat dit een heel speciale gebeurtenis is, mogelijk met enorme implicaties, implicaties voor het menselijk bewustzijn die we misschien niet eens herkennen . Ik weet alleen niet zeker of we deze implicaties goed zullen kunnen zien uitkomen hoe sommigen denken dat ze zullen zijn, ik geloof wel dat sommige mensen iets kunnen voelen, maar uiteindelijk geloof ik dat voor uw gemiddelde persoon niets zal worden opgemerkt ondanks het feit dat ik, nogmaals, geloof dat het om meerdere redenen een zeer belangrijke gebeurtenis is.

Lees ook:   Huwelijk Horoscoop en Kundli Matching

“Uitlijningen tussen deze twee planeten zijn vrij zeldzaam, ze komen eens in de 20 jaar of zo voor, maar deze conjunctie is uitzonderlijk zeldzaam vanwege hoe dicht de planeten bij elkaar lijken te staan”, zei astronoom Patrick Hartigan van Rice University in een verklaring . “Je zou helemaal terug moeten gaan tot net voor zonsopgang op 4 maart 1226 om een ​​nauwere uitlijning te zien tussen deze objecten die zichtbaar zijn aan de nachtelijke hemel.”

Volgens WordsSideKick.com , ” Vóór de zeer nauwe 1623 grote conjunctie, die waarschijnlijk onmogelijk te zien was vanaf de aarde omdat de planeten zo dicht bij de zon verschenen, vond de laatste zichtbare en schijnbaar intieme ontmoeting tussen Jupiter en Saturnus plaats in maart 1226.”

Jupiter en Saturnus zullen een verbazingwekkende 0,1 graden uit elkaar staan ​​- minder dan de diameter van een volle maan. Dit is echt een speciale gebeurtenis voor ons om getuige te zijn, en nogmaals, gezien mijn geloof in de kosmos en hun verbinding met het menselijk bewustzijn, geloof ik dat het buitengewoon belangrijk is, met enorme implicaties naarmate de mensheid vooruitgaat. Het woord “conjunctie” wordt door astronomen gebruikt om de ontmoeting van objecten aan onze nachtelijke hemel te beschrijven, en de grote conjunctie vindt plaats tussen de twee grootste planeten in ons zonnestelsel: Jupiter en Saturnus.

Elke 200 jaar kruisen ze elkaars pad in een ander teken, dit jaar gaan we van de aarde naar de lucht, en daarom geloven velen dat dit belangrijk is. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om hier te vermelden dat ik niet veel weet over astrologie, en ik ben geen expert.

Ik geloof ook dat is bevestigd dat grote astrologische gebeurtenissen en veranderingen rechtstreeks verband houden met het menselijk bewustzijn. Het menselijk bewustzijn verschuift dramatisch en de manier waarop we onszelf, de menselijke ervaring, de kosmos en de aard van de werkelijkheid waarnemen, verandert snel, en nogmaals, ik geloof dat dit rechtstreeks verband houdt met de activiteit van de kosmos. Weten we aldie kosmische activiteit beïnvloedt alle biologische systemen op aarde, waarschijnlijk op manieren die we nog moeten begrijpen of zelfs maar moeten opmerken. Ik geloof dat dit de reden is waarom we onszelf beginnen af ​​te vragen waarom we leven zoals we doen en waarom we doen wat we doen. We beginnen diepere vragen te stellen over de menselijke ervaring, en velen van ons beginnen in te zien dat we het potentieel hebben om een ​​veel betere menselijke ervaring te creëren, een die diep resoneert met wie we zijn. Dit alles, op de een of andere manier begrijp ik het niet, is verbonden met de beweging van de kosmos aangezien ons bewustzijn met alles is verbonden. Alles is een.

Velen geloven dat we ook overgaan naar het Aquariustijdperk, een tijd van voorspoed, waarheid, transparantie en licht, vanuit een donkere eeuw die duizenden jaren heeft geduurd. Hoewel het begin van dit tijdperk veel wordt bediscussieerd, lijken we naar mijn mening aan de vooravond te staan. Dit komt overeen met verschillende oude standpunten en ook met inheemse profetieën. Ons huidige tijdperk waarin we nu overgaan, wordt beschreven in The Mahabharata , een tijd waarin mentale vermogens hun dieptepunt bereiken en morele deugd van de aarde wordt ontdaan. Zoals onafhankelijk onderzoeker Bibhu Dev Misra schrijft , wanneer de “Wereldziel” vol zwartheid en corruptie is, en slechts een klein deel van de deugd overblijft, “Zakt langzaam af tot nul aan het einde van de Kali Yuga. Mensen keren zich tot slechtheid; ziekte, lethargie, woede, natuurrampen, angst en angst voor schaarste domineren. Boetedoening, offers en religieuze vieringen raken in onbruik. Alle wezens degenereren. Verandering gaat over alle dingen heen, zonder uitzondering. ”

Lees ook:   Edward Snowden Klein duimpje en de Reus

Carl Jung beschrijft ook deze overgang,

“Zoals we weten uit de oude Egyptische geschiedenis, zijn deze gebeurtenissen symptomen van psychische veranderingen die altijd aan het einde van de ene platonische maand en aan het begin van een andere verschijnen. Het lijkt erop dat het veranderingen zijn in de constellatie van psychische dominantie, van de archetypen of goden, zoals ze vroeger werden genoemd, die langdurige transformaties van de collectieve psyche teweegbrengen of begeleiden. Deze transformatie begon binnen de historische traditie en liet er sporen achter. Ten eerste, in de overgang van het Torus-tijdperk naar dat van Ram, en vervolgens van Ram naar Vissen, waarvan het begin samenvalt met de opkomst van het christendom (hierboven vermeld). We naderen nu de grote verandering die verwacht mag worden wanneer het lentepunt Waterman binnentreedt. ”

Deze periodes markeren blijkbaar een zeer belangrijke sociaal-psychologische verandering in het leven van individuen en het collectief.

U kunt luisteren naar Manly P. Hall, erkend als een van ’s werelds toonaangevende geleerden op het gebied van religie, mythologie, mystiek en het occulte, en bespreekt deze keer dat we nu overgaan naar, hier , waar hij Carl Jung’s boek over de UFO-fenomeen hierboven gelinkt. Dit fenomeen is een van de vele die de collectieve geest binnensluipt, omdat we ons opnieuw in deze tijd van overgang en bewustzijnsverruiming bevinden. Het is slechts een van de vele voorbeelden, het is niet moeilijk te zien als je kijkt naar de wereld waarin we vandaag leven. Er gebeurt veel

Ik geloof dat deze veranderingen, gebeurtenissen en energieën die mogelijk naar de aarde komen een grote impact op ons hebben en dat het beetje bij beetje gebeurt in de tijd, en dat we het momenteel ervaren. Ik geloof dat deze komende winterzonnewende waarschijnlijk weer zo’n moment is, maar ik geloof echt dat dit soort dingen aan de gang zijn. Ik denk niet dat er iets belangrijks gaat gebeuren dat het leven zoals we het kennen in één dag zal veranderen, maar nogmaals, maar wie weet? Honderd jaar of duizend jaar in onze jaren kan een milliseconde zijn voor degenen die van ergens anders toekijken. Misschien verstoort onze perceptie van tijd hoe we gebeurtenissen waarnemen die echt een gigantische impact hebben op het menselijk bewustzijn.

Onze documentaire Collective Evolution III biedt een meer diepgaande en gedetailleerde bespreking van dit onderwerp als je geïnteresseerd bent.

https://www.collective-evolution.com/2020/12/10/the-great-conjunction-on-december-21st-2020-people-are-saying-theres-going-to-be-an-event/

Ik las zelfs mensen die denken dat dan het Aquarius tijdperk gaat beginnen, nou volgens mij was dat al jaren terug begonnen!?
Ik geloof er ook niet echt in.
We zien het wel.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button