web analytics
...
Astrologie

De hoax van de 14-jarige Indiase jongen die het coronavirus in 2019 voorspelde

Juni 2020:

Verschillende media hebben de afgelopen dagen een video vrijgegeven van een 14-jarige Indiase jongen genaamd Abhigya Anand die naar verluidt het coronavirus in 2019 voorspelde. maanden van 2019 en de eerste van 2020, maakt geen melding van het coronavirus en voorspelt andere gebeurtenissen, zoals de Derde Wereldoorlog, die niet hebben plaatsgevonden. Die foutieve voorspellingen, die volgens hem zullen worden opgelost door te bidden en groenten te eten, zijn niet in twijfel getrokken door veel van de media die ze hebben herhaald.

De video in kwestie is op 22 augustus 2019 door Abhigya Anand geüpload naar zijn YouTube-kanaal. In die opname, rond 10:32 uur, verzekert de jongen dat tussen november van dat jaar en april 2020 ‘er ziektes zullen zijn. wijd verspreid over de hele wereld “en dat, als de besmetting niet wereldwijd voorkomt, het zal worden geregistreerd” vooral in India. ” Die zin die hij in een paar seconden uitspreekt, is de enige verwijzing die hij maakt naar ziekten in de hele video (20 minuten lang), die vol staat met algemeenheden, zoals vaak het geval is in de astrologie.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is India, met 1.353 miljoen inwoners, op 8 juni het vijfde land met de meest bevestigde gevallen van COVID-19, met een registratie van 256.611, en het twaalfde in aantal doden, met 7.135. Het land dat het meest getroffen is, zowel in aantal gevallen als in sterfgevallen, zijn de Verenigde Staten (328 miljoen inwoners), met respectievelijk 1.915.712 en 109.746.

Hetzelfde gebeurt met een andere video die een paar dagen later, op 26 augustus 2019, werd geüpload en waarin hij belooft oplossingen te bieden voor de rampen die zouden plaatsvinden tussen november 2019 en april 2020. Het keert echter nooit terug naar verwijzen naar die ziekte die hij zogenaamd had voorspeld.

Lees ook:   Betekenis van retrograde planeten in de horoscoop

De astronoom en directeur van het Planetarium van Pamplona, ​​Javier Armentia, legde in een essay op de pagina van de Spaanse Vereniging voor Biochemie en Moleculaire Biologie (SEBBM) uit dat astrologie ‘vage uitspraken doet die de cliënt personaliseert en zich aanpast aan zijn eigen waarneming “. Bovendien wijst hij erop dat er een vertekening is die ertoe leidt dat de cliënt “onthoudt wat heeft gewerkt en de fout minimaliseert.”

Wat betreft de video van Abhigya Anand, verzekert Armentia dat “hij geen voeten of hoofd heeft”, aangezien hij verwijst naar andere gebeurtenissen die niet hebben plaatsgevonden. “Als je twintig minuten besteedt aan het zeggen van onzin en vaagheid, zullen sommigen gelijk hebben, maar dat is toeval”, zegt hij.

De verkeerde voorspellingen van de kinderastroloog
In zijn video verzekert Abhigya Anand dat tussen november 2019 en april 2020 de oorlog tussen de Verenigde Staten en Iran zou beginnen met “99%” veiligheid, net als de oorlog tussen India en Pakistan. Geen van beide is gebeurd.

Evenmin is er die Derde Wereldoorlog die op een poster te zien is en die volgens hem landen over de hele wereld zou treffen, zoals Griekenland, Noord-Korea of ​​”Zuid-Amerika”.

Oliecrash
Abhigya Anand verzekert ook dat, als gevolg van deze oorlogen, de olieprijs omhoog zal schieten, maar die stijging heeft zich ook niet voorgedaan. In feite ging in de eerste maanden van 2020 een vat Brent van $ 68,71 op 2 januari naar $ 19,5 op 21 april. Dat is een daling van bijna 50 dollar. Dit is te verifiëren in het prijsregister van Cinco Días en Bloomberg .

Lees ook:   Tarot toekomst oorlog Rusland

Kortom, de 14-jarige Indiase jongen die door de media wordt herhaald, heeft niet alleen het coronavirus niet voorspeld, maar ook andere voorspellingen gedaan waarvan er geen zijn uitgekomen , zoals de Derde Wereldoorlog. In Maldita.es hebben we in dit en dit andere artikel al andere gevallen ontkend van helderzienden die zogenaamd het coronavirus hadden voorspeld.

https://maldita.es/malditobulo/2020/06/09/nino-indio-abhigya-anand-predijo-coronavirus/

Gerelateerde artikelen

Back to top button