web analytics
...
AstrologieSpiritueelTweelingzielen

Tweelingzielen update • Nieuwe maan in Stier

Collectief energetisch journaal • Tweelingzielen update • Nieuwe maan in Stier ♥ Kimberley Kooijman ♥

April's Taurus New Moon ~ Revelations, Realizations and Resolutions

Wat ligt daar in de schaduw?

 

Deze nieuwe maan is diep transformerend en doet alles op zijn grondvesten schudden. Niets zal meer zijn zoals het was. Zie jij het momenteel niet meer zitten? Dit journaal geeft jou waarschijnlijk hoop, dus lees het vooral!

Symptomen: Vermoeidheid, slecht slapen, behoefte aan meer slaap, hoofdpijn, pijn in de nek, rug/heupen/knieën/handen (gewrichten), grieperigheid, brok in de keel, misselijkheid, moeite met de spijsvertering (iets is moeilijk te verteren), je buik er van vol hebben, moeite met dingen verkroppen, opvliegers, warmte- en koudeaanvallen, slecht zicht/wazig zien/dubbel zien, vraatzucht/suikerzucht, behoefte aan meer voeding, ongeduldig, frustratie, boosheid, agressie, ergens snel klaar mee zijn, sneller opgeven dan normaal, wraakzuchtige gevoelens, sentimenteel/labiel, hang naar het oude vertrouwde (ex?), je onbegrepen voelen, behoefte aan intimiteit, je niet gehoord/gezien voelen, teveel etc.

The 9D Arcturian Council ~ The Next Wave of Energies Via: Daniel Scranton Greetings. We are the Arcturian Council. We are pleased to connect with all of you. We are very interested in seeing how humanity is going to respond to the next wave of energies that are about to come in to assist you. #5DDailyUpdates #ascensionandspirituality #consciousness #EnergyUpdates #loveblogs

Knopen doorhakken / klaar zijn met iets

 

Er komen veel inzichten binnen al sinds vorige week en dat kan resulteren in dat je alles anders wilt gaan aanpakken of dat iets gewoon echt niet meer gaat zoals het ging en er totaal klaar mee bent.

En daarmee ook iets wilt afsluiten of af wilt kappen wat niet langer voor jou werkt. Waar je veel te lang jouw energie aan hebt gegeven of misschien jouw liefde maar wat eenrichtingsverkeer bleek te zijn. Een grote energydrain.

Het is de hoogste tijd om jouw eigen plan te trekken en de stekker hieruit te trekken en te gaan kiezen wat het beste is voor JOU.

 

Toxic / narcistische spartelingen

 

Alles wat toxic/onzuiver is mag aan het licht komen. Deze tijd is echt ultiem om alle viezigheid naar boven te laten borrelen en omhoog te trillen. Dit hoort ook bij de opschoning.

Spartelingen van het ego. Er kunnen narcistische/toxisch aanvallen plaatsvinden op bepaalde personen. Of wraakplannetjes gesmeed worden. De toxic persoon kan maar niet los laten en maar niet stoppen met de achterbakse spelletjes.

Waarom doen deze personen dit? De reden is dat zij slecht op deze energie vibreren. De schumann resonantie was weer mega hoog en wat laag vibreert krijgt hier mega weerstand tegen en gaat dan afreageren op de hoger vibrerenden. Eigenlijk is het parasiteren.

Zij voelen zich rot, zij gaan anderen aanvallen om zichzelf beter te voelen. Zij zoeken het buiten zichzelf. Uiteindelijk DENKEN zij dat ze hiermee hun eigen vibratie verhogen.

NIET reageren is de beste reactie.

Nare opmerkingen zijn altijd bedoelt als een ontkrachting naar de persoon waartegen dit gericht is.

 

Zeer hoge energie / massive downloads / inzichten

 

De energie is hoog en dat maakt onrustig. Je kan heel veel dingen tegelijkertijd willen doen en dat kan resulteren in dat je niks van de grond krijgt. Schrijf jouw inzichten op. Probeer jezelf toch te pushen, je krijgt namelijk meer voor elkaar dan je denkt!

Probeer op de momenten dat je je goed in energie voelt dingen te doen. Het kan zijn dat jij als HSP/empaat gevoeliger bent voor dit soort pieken in de energie of de maanfasen. Als je hierin een patroon kunt herkennen dan is het wellicht een idee om je hierop in te stellen. Voel wanneer je een dip hebt, of in welk dagdeel dit is en probeer jouw ritme daarop aan te passen. Geef toe aan de momenten dat je rust nodig hebt. Als je een dip voelt kan het helpen om even (kort) te gaan wandelen buiten. Dit helpt ook als je inspiratie mist of juist niet binnen krijgt. Soms krijg je je downloads juist als je buiten bent, connected with nature.

THEME CORRIDA - Album photos - karine BRAILLY (www.karinebrailly.com)...Artiste peintre Figurative et abstraite..

Quarantaine (lockdown) a blessing and a curse

 

De grote maatschappelijke veranderingen vragen veel van ons. Geestelijk maar ook zeker lichamelijk. We hebben niet meer de bewegingsvrijheid die we normaal hebben. En boosheid, weerstand en angst gaan ook in ons lichaam zitten waardoor we meer lichamelijke pijnen kunnen ervaren dan hiervoor.

Of dat oude pijntjes weer op kunnen zetten. Maar ook oude angsten en overtuigingen.

De nieuwe aangekondigde maatregelingen kunnen ook voor de nodige boosheid of teleurstelling zorgen. Aan de ene kant willen we graag dat het weer snel terug is bij het oude. Aan de andere kant weten we eigenlijk ook dat het oude niet echt de juiste manier was.

Probeer de vruchten te plukken die deze Lockdown met zich meebrengt. Het vraagt om vertragen. Langzamer leven. Meer genieten van de dingen die je hebt. Je wordt hiertoe gedwongen. En ook tevreden raken met de keuzes die je eerder gemaakt hebt. Dit kan confronterend zijn en voor sommigen is het juist fantastisch.

Misschien is dit juist hoe we dienen te leven? Zonder de anderhalve meter regel. Meer thuis met elkaar. Meer verbonden. Meer betrokken bij onze kinderen?

En ook meer nadenken over hoe we met elkaar omgaan. Dat we elkaar de ruimte gunnen? Niet in elkaars aura gaan staan? Space holden voor elkaar?

Alle luxe die weg is gevallen. Misschien is het wel de bedoeling dat er meer gelijkheid komt? Is het echt zo slecht dat we even niet naar de kapper kunnen? Even niet onze nagels kunnen laten doen en even geen gezichtsbehandeling? Het vraagt om creatieve oplossingen maar ook naar het ontplooien van onze eigen talenten. We kunnen veel meer dan we denken!

Vroeger bouwden we onze eigen huizen.

We waren een beetje lui/passief geworden in de “oude maatschappij”.

Lees ook:   Reïncarnatie en zielsverwanten: hoe liefde uit het verleden te herkennen

Hoe pijnlijk de anderhalve meter op dit moment ook is. Hierna zal er meer connectie tussen de mensen zijn dan ooit. Hoe fantastisch is dat? Ik kijk hier enorm naar uit!

 

De maan in stier, schaduwwerk / zwaar psychisch werk / lijden

Power of Bullzara

De energie is weer schizo en veel dingen zijn zwaar op dit moment. Voor sommigen is het allemaal moeilijk te verkroppen. Er zullen mensen zijn die gaan kiezen om uit het leven te stappen na de aangekondigde verlenging van de maatregelen. De komende weken zullen heftig zijn.

Ook zullen er veel relaties klappen in de komende weken tot maanden.

Sommige mensen kunnen het gevoel gehad hebben (vanaf vorige week al) dat ze een terugval hadden of dat ze misschien psychotisch aan het worden waren. Er is een mega collectieve Purge geweest en nog steeds gaande, hierover vertel ik later meer (karmische opschoning).

Je kan vervallen in oud gedrag of de neiging hebben naar oud gedrag wat saboterend is. Slecht eten, suiker, drank, veel koffie, eten bestellen.

Oude keuzes. Je bent je er bewust van maar toch kan het zijn dat je er aan toe geeft om dat nare gevoel op te vullen of te verbloemen.

Het is nu de tijd voor schaduwwerk. Als je niet toegeeft aan alle impulsen en opmerkt dat veel van jouw “gedrag” trauma based response is en je de onrust gewoon kunt laten zijn en ook door de nare gevoelens heen durft te gaan. Durf te gaan kijken naar wat dit jou eigenlijk wilt vertellen. Misschien opschrijven wat er gebeurt bij jou. Of de herhalende patronen bv: Ik voel me in de steek gelaten -> als ik dat voel dan voel ik boosheid/frustratie -> als ik me boos voel dan ga ik snacken -> of ik ga afreageren / ik word kribbig. Maar wat gebeurd er echt? Ik voel me in de steek gelaten, dus ik had een bepaalde verwachting en het liep niet zoals ik hoopte en wat is daarop mijn reactie? Boosheid/teleurstelling, wat had ik anders kunnen doen?

 

Donkere nacht van de ziel / collectieve purge / karmisch opschonen

 

Aangezien er grote inzichten/downloads binnen komen op dit gebied kan er heel veel karmische bagger opgeschoond worden. Er wordt nu voor zeker een cyclus van 15 jaar karmisch opgeschoond/geheeld. Dit houdt in dat je allerlei situaties aan het verwerken bent. Familiair, op het gebied van relaties, oude relaties, vriendschappen etc

En dat maakt nogal veel los. Dus het kan zijn dat je het op bepaalde momenten even helemaal niet meer hebt, niet weet waar je het zoeken moet of gewoon kapot moeilijk hebt of er compleet doorheen zit. Weet dat je keihard aan het werk bent, ook voor het collectief en karmisch. Je bent een warrior. Keep up this good work! Probeer het niet weg te stoppen of op te vullen maar probeer er doorheen te gaan. Kijk naar wat dit jou allemaal wil vertellen en wil leren.

Dit moet er allemaal uit. Om je voor te bereiden op de nieuwe wereld moet het oude opgeschoond worden en ook echt gecleared. Hier niet mee door blijven zeulen maar echt doorwerken, doorvoelen en doorleven. En maak het gerust bespreekbaar.

Het kan zijn dat je kribbiger bent, geïrriteerder of snel boos in deze energie.

Deze tijd vraag erom naar binnen te keren. Cocoonen. Kluizenaarsperiode. Om hier vervolgens veel wijzer en sterker uit te komen.

 

Tweelingzielen – Soulmates – Zielsliefde

The gaze of the Bull (drawing made with dry pastel)#bull #drawing #dry #gaze #pastel

Het is heel moeilijk om te voelen/scheiden wat van jou is en wat van de ander. Alles lijkt momenteel door elkaar heen te lopen.

Er kunnen vele vragen ontstaan in deze energie. Vragen over vroeger (in jullie relatie). Het kan ook veel dieper gaan en dieper gaan neigen.

Het runnen/chasen is weer volop gaande. De lager frequente zielshelft slaat bij het minste of geringste op de vlucht.

Deze energie opent de harten en ons bewustzijn en dat is doodeng.

Hij/zij vliegt tegen de muren op maar zal toch steeds weer uitkomen bij jou. Want als je ergens niet omheen kunt is het wel de liefde. Deze intense liefde die niet te ontkennen valt. En ook de veiligheid die jij te bieden hebt.

Alleen ligt daarbij de vanzelfsprekendheid op de loer en daarmee het ego wat daar weer van alles van moet vinden.

De lager frequente zielshelft zal zich bewuster worden of al bewuster zijn en gezondere stappen willen maken. Wellicht concrete stappen willen maken voor de toekomst. Als je verder wilt met diegene. Wijs diegene dan niet af, hoe koppig je je nu ook voelt. Belangrijk is om elkaar te motiveren of steunen.

Spreek uit wat je wilt, wat je verwacht. Durf fragiel te zijn en authentiek te delen.

De komende weken kun je nog meer eerlijkheid/gevoeligheid en fragiliteit verwachten. Er moeten nog wat onzekerheden weggewerkt worden tussen jullie en het is de bedoeling om nu oud zeer te gaan helen en te verwerken en dit heeft ook tijd nodig.

Het is de kunst om jouw opgebouwde muurtje te laten zakken. Omlaag met jouw schild. Uit de vechtmodus.

Stoppen met jezelf sterker voor te doen dan je bent.

Je hebt misschien kans dat dit jouw twin/soulmate juist afschrikt door je sterker voor te doen.

En dat harde, het put je alleen maar uit. Hoeveel pijn je ook gehad hebt of gedaan bent, als je iets wilt bereiken zal je toch echt iets moeten doen wat je niet eerder gedaan hebt.

Lees ook:   Het slachthuis- Unexplained mysteries

Als je al een lange tijd niets gehoord hebt van jouw soulmate of het telkens weer van jou af moet hangen. Probeer even niets te laten horen en het initiatief bij de ander te laten.

Stop met het zoeken naar bevestiging. Het zoeken van bevestiging kan ook een soort van muurtje of schildje zijn. Probeer het meer te laten flowen. What’s meant to be always will be.

Gevoelens voor de ander kunnen de komende tijd toe gaan nemen. Ook bij een prille verliefdheid of relatie. Schrik niet van de intensiteit of van de plotselinge gevoelens die je ineens kan hebben.

Tussen de Tweelingzielen die beide hoger in bewustwording/heling zitten kan er magie in de lucht hangen. Ze kunnen zich in deze energie (de komende tijd ook) willen verenigen. Er is geen ontkennen/ontkomen meer aan. Het ego-werk is zo goed als gedaan en het vluchten mag stoppen.

Hun/jullie hoge liefdestrilling is belangrijk voor het verhogen van de frequentie van het collectief. Dit is precies wat jullie missie hier op aarde is!

Love!

~~~~~~

Un animal spirituel est un animal qui incarne votre personnalité et vos caractéristiques. Voici l'animal spirituel qui vous correspond.

Alles doorzien / röntgen-ogen /What’s been seen can not be unseen

 

Je ziet patronen, je ziet houdingen, je ziet de schijnvertoningen, de rollen. Je ziet eigenlijk alles. Je doorziet alles. Dit is mede de reden dat nu razendsnel door die cyclus van Karma heen gewerkt kan worden.

Je ziet de stoornissen, de ziektes, je ziet wat er mis is en wat er mis gaat en je kan je niet meer stil houden. Je kan het niet meer in stand houden. Het kaf wordt van het koren gescheiden.

Dit is een keerpunt.

 

Over de schreef gegaan?

 

Bepaalde acties van anderen zullen even in jouw systeem verwerkt moeten worden. Vooral de dingen die allemaal tegen je gezegd zijn.

Bepaalde gevoelens zullen verwerkt moeten worden.

Die verdomde realistische droom die je weer eens hebt gehad. Wat was dat nou? Het kan je behoorlijk van de wijs brengen.

Misschien ben je zèlf wel zwaar over de schreef gegaan deze dagen. Ben je compleet uit je plaat gegaan tegen jouw partner, jouw kids of iemand anders (een familielid).

Besef je dat het niet persé erg is maar probeer wel oprecht je excuus te maken als je echt buiten het boekje bent gegaan.

En soms moeten mensen de waarheid gewoon horen. De waarheid is niet altijd mooi. Soms moet je grenzen trekken. Boosheid is niet persé slecht. Boosheid is een signaal dat jouw lichaam geeft dat iets niet okay is.

Sommige mensen luisteren nou eenmaal niet als je iets op een normale toon verteld, maar pas als je compleet over de zeik bent of schreeuwt.

Dan maar zo.

Schaam je niet.
Le Pas du Sucre by Shuichi Mizoguchi. Great combination of several images in a canvas. It`s a Japanese artwork with French ambience.

Het mooie aan deze energie dan weer is dat je wel weer bij je gevoeligere zelf komt. Ook al voelt het allemaal een beetje hard en afstandelijk en disconnected op dit moment, je komt weer wat meer bij jouw emoties, bij wat je allemaal voelt. Je gaat weer wat meer nadenken over zaken en krijgt weer meer inzicht(en).

Het kan zijn dat je weer heel prettig contact krijgt met vrienden van je of bekenden.

Check even hoe het met bepaalde mensen gaat, je zult merken dat je leuke respons zult krijgen.

Het is een mooie energie om lange termijn plannen te gaan maken. Misschien om iets totaal nieuws te gaan doen. Je kan waanzinnig leuke inzichten krijgen.

Het kan ook zijn dat je misschien wilt gaan studeren of iets over een bepaald onderwerp wilt gaan uitzoeken/uitpluizen.

Bepaalde tv-programma’s of series kunnen je ineens weer enorm boeien of bepaalde boeken.

Zo kom je weer lekker in contact met jezelf. Dingen doen waar je je goed van gaat voelen.

Wat je geleerd zult hebben van deze week is dat je niemand meer zal laten bepalen hoe JIJ jouw leven moet gaan leiden. Je hebt het vrij duidelijk voor jezelf. Laat jezelf er niet vanaf brengen.

Probeer jezelf in de hogere energie te houden. Zodra je voelt dat je getriggert wordt is het tijd voor een korte actie. Hou positieve affirmaties of fijne meditaties bij de hand deze dagen.

Doe dingen waar jij heel blij van wordt. Zorg voor jeZelf en vind tevredenheid in jouw dagelijkse gang van zaken. Als het niet lekker loopt of flowt, probeer een subtiele verandering aan te brengen of bespreek het even met een vriend of kennis zodat je misschien tot een simpele oplossing kunt komen.

Probeer tevredenheid te vinden in jouw leven zoals het NU is en acceptatie te vinden in de situatie. De weerstand te laten varen en mee te gaan op de flow, op de maatschappelijke vertraging. Houd vol lief mens, houd moed. Probeer je vrij te voelen in de situatie waarin je je bevindt.

Probeer de vrijheden die je nog wèl hebt te zien en te voelen en het wordt allemaal een stuk makkelijker.

Hou in gedachten dat het nieuwe niet kan ontstaan als het oude blijft bestaan.

Het oude moet getransformeerd/verwerkt worden om plaats te maken voor het nieuwe. En dit kun je heel diepgaand opvatten.

Ik wens jullie een hele mooie nieuwe Maan en prachtige transformaties!

Mocht je je herkennen in mijn journaal, dan zou ik het super leuk vinden als je een bericht achter laat <3

Namasté,

Kimberley Kooijman

www.flowmazing.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button