web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

VOLLE MAAN op 9 maart 2020 – Geloof en hoop tegen angst

@theaamberrVOLLE MAAN op 9 maart 2020 – Geloof en hoop tegen angst

De aankomende volle maan zal plaatsvinden op 9 maart in maagd.

Het brengt positieve invloeden, maar ook enkele uitdagingen. Een daarvan is dat het zal plaatsvinden in de vis richting de planeet Neptunus.

Neptunus is de planeet van wanen, verwarring en illusies. Het is ook de planeet van epidemieën, ziekten en infecties. In tijden van coronavirus is dit niet bepaald handig.

De maan kan de angst voor een pandemie vergroten. Neptunus staat voor epidemieën en ziekten, de maan voor de wereld, dat wil zeggen voor de bevolking.

De oppositie van de maan tegen Neptunus laat ook zien dat de wereld heeft gewogen in een bedrieglijke beveiliging die nu begint af te brokkelen. Op deze dag vormt Neptunus ook een conjunctie met de zon in de vis en die in het Zesde Huis, het huis van dagelijks werk en gezondheid.

Iedereen moet daarom weten dat ze op niemand kunnen vertrouwen en nu onafhankelijk moeten handelen.

Het is interessant dat China de planeet Neptunus recht op de ascendant heeft, in samenhang met de achteruitgang van Mercurius. Een indicatie dat het land het risico loopt blootgesteld te worden aan een gevaarlijke pest, die zichtbaar is voor de hele wereld door zijn positie ten opzichte van de ascendant. De dalende Mercurius in verband met Neptunus wijst ook op verduistering en dat de omvang niet vanaf het begin naar waarheid werd gecommuniceerd.

Hulp van Jupiter
Lucky planeet Jupiter vormt een positieve driehoek naar de volle maan, wat nuttig kan zijn. Jupiter geeft ons geloof, hoop en optimisme. Hij is de gelukkige charme onder de planeten. Het is echter ook de planeet van uitbreiding en kan het virus nog meer uitbreiden.

Maar het vormt ook een sextiel voor de vissen-zon, wat nog meer hoop geeft dat alles nog relatief licht is.

Lees ook:   De hamvraag to be or not to be onkruid

De volle maan activeert het Jupiter-sextiel naar Neptunus. Dit is een geweldig spiritueel verhelderend aspect en brengt een positieve sfeer over het hele ding. Hiermee kunnen we angsten, twijfels en de geheimen van Neptunus overwinnen.

Mercurius wordt op deze dag stationair. Dit is een goed teken en geeft extra hoop.

De vaste sterren in verband met de volle maan hebben een gemengde invloed. Deze keer brengen ze ook het potentieel voor angst, berouw van dingen die zijn gedaan en de gevolgen daarvan. Maar ze geven ook moed en kracht om deze dingen te verslaan als je verstandig handelt.

Een overzicht van de uitdagingen
Volle maan in tegenstelling tot Neptunus

Dit aspect verhoogt de emotionele gevoeligheid zozeer dat je je eigen gevoelens en motivaties niet meer uit elkaar kunt houden. Dit leidt vaak tot misverstanden met anderen. Je hebt ook de neiging om de verkeerde indruk te maken.

De neiging om iemand te idealiseren en zijn negatieve eigenschappen te negeren, kan tot grote teleurstellingen en zelfmedelijden leiden.

Onze intuïtie kan negatief worden beïnvloed door onbewuste angst. We kunnen ons dingen voorstellen die niet echt zijn. Vreemde gevoelens, paranoia en nachtmerries zijn mogelijk. Dit alles kan ons verzwakken.

Het aspect maakt ze vatbaar voor infecties en ziekten. We moeten daarom extra voorzichtig zijn.

Positieven
Maan driehoek Jupiter

Deze driehoek brengt ons optimisme en geluk. Het helpt alle negatieve emoties van Neptunus te boven te komen. Verhoogd zelfbewustzijn helpt ons om onderscheid te maken tussen waarheid en illusie. Jupiter onthult de meer positieve kenmerken van Neptunus, zoals creativiteit en behulpzaamheid.

Met dit prachtige aspect zijn succes en winst, populariteit en goed opschieten mogelijk.

Jupiter sextiel Neptunus

Lees ook:   Astrologie in een notendop

brengt harmonie, hoop, vriendelijkheid en geluk. Het is een zeer spiritueel aspect dat ons in staat stelt de verbindingen tussen veel dingen beter te begrijpen. Het geeft inzicht in wie we werkelijk zijn en onze plaats in de wereld.

We zijn nu meer bereid om anderen te helpen en compassie te tonen zonder onze levensstandaard op te offeren. We kunnen spiritueel groeien zonder onze materiële goederen op te geven.

Het is een goed aspect voor artistieke en spirituele beroepen en alle activiteiten die anderen dienen.

VASTE STERREN
De volle maan in maagd speelt zich eigenlijk af in het sterrenbeeld Leeuw. De reden hiervoor is dat de sterrenbeelden ongeveer 30 graden zijn verschoven sinds ze meer dan 2000 jaar geleden werden opgericht.

Met vaste sterren wordt rekening gehouden wanneer ze een conjunctie vormen met planeten in ons zonnestelsel.

De dichtstbijzijnde vaste ster bij deze volle maan is Denebola of Beta Leonis , in de staart van de leeuw. Het gloeit wit-blauwachtig en is ongeveer 43 lichtjaar verwijderd van onze aarde.

Het is interessant dat het Leo-sterrenbeeld over het algemeen staat voor royale evenementen, zoals de opkomst of dood van een koning of een staatshoofd. De ster heeft ook een verband met aanvallen en moorden, waaronder slachtingen. En het heeft invloed op de aandelenmarkten, het Vaticaan en de EU.

Grote rampen worden vaak veroorzaakt door Denebola.

Dus de ster heeft niet de allerbeste reputatie. Het wordt ook geassocieerd met natuurrampen.

Onze volle maan verbindt zich met deze ster op 9 maart. De maan vertegenwoordigt de mensen. We kunnen dus niet rekenen op te gunstige resultaten.

Samenvatting
De positieve Jupiter steunt ons tegen de negatieve invloed van Neptunus en de vaste ster Denebola. Het helpt ons niet onze overtuiging te verliezen dat alles goed zal komen. Jupiter brengt ons eerlijkheid en werkt tegen de waanideeën en illusies van Neptunus.

Lees ook:   Astrologie huizen betekenis Familie

Het is een goede volle maan om angst te overwinnen. Maar ook om onze zwakheden te accepteren. We hebben nu ook de mogelijkheid om spiritueel, moreel en ethisch te groeien. Gevoelens van schuld of zelfmedelijden moeten nu worden verwijderd om te streven naar een vrijer en meer vervullend leven.

Neptunus daagt ons uit en staat voor de maan. Daarbij draagt ​​hij zijn negatieve eigenschappen over aan iedereen en wereldwijd aan de mensen in het algemeen. Spirituele mensen kunnen Neptunus echter meestal goed aan. Iedereen die de planeet begrijpt, zal zeker een voordeel hebben omdat ze voorzichtig zijn en de achtergrond begrijpen die nu opduikt.

Neptunus regeert ziekten, epidemieën en infecties. Nu de pandemie van het coronavirus nu in Europa begint, moeten we daarom extra voorzichtig zijn. Het positieve sextiel tussen Neptunus en Jupiter kan ook omkeren en het virus nog verder verspreiden.

De angst voor het coronavirus, verwarring, dubbelzinnigheden, geheimen en propaganda zullen in eerste instantie een negatieve invloed blijven hebben op de wereldbevolking. Iedereen zal moeten heroverwegen en erkennen dat eerdere levensstandaarden niet langer als vanzelfsprekend kunnen worden beschouwd.

De combinatie van de maan met de vaste ster Denebola brengt het potentieel van massale rampen, koninklijke gebeurtenissen (goed of slecht) en de opkomst of ondergang van een staat of staatshoofd met zich mee. Gezien de huidige Corona-epidemie lijken steeds meer landen de controle te verliezen.

De volle maan is gerelateerd aan de vorige nieuwe maan op 23 februari. Deze nieuwe maan heeft nog steeds een positieve invloed en biedt ons kansen om onze natuurlijke talenten te gebruiken.

De volle maan duurt twee weken tot de volgende nieuwe maan op 24 maart.

https://www.spirittraveling.com/vollmond-am-9-maerz-2020-glaube-und-hoffnung-gegen-die-angst/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien